home

info

foto's

prijzen

contact

 

Info:

Radical Disco Soundsystem verzorgd ieder feest geheel afgestemd op de wens van de klant.  U krijgt van tevoren ruim de gelegenheid om aan te geven wat u voor ogen heeft, wat u graag wilt horen, en wat u eventueel aan speciale wensen heeft. Ook op de avond zelf kunnen er verzoekjes gedaan worden. Wij spelen hier graag op in. Wij draaien alles van 50's tot nu, en van alternatief tot populair. U kunt het zo gek niet bedenken en wij zorgen ervoor. Wij kunnen hierbij putten uit een muziek collectie van ruim 40.000 titels, die voortdurend blijft groeien

Radical Disco Soundsystem beschikt over profesionele geluidsapparatuur, en sfeervolle verlichting. Radical Disco Soundsystem kan dus zowel ingehuurd worden om een volledige drive in disco-show te verzorgen, als alleen om de DJ(s) te regelen. Radical Disco Soundsystem werkt alleen met ervaren allround DJ's, die weten dat flexibiliteit en communicatie de sleutel voor succes zijn.

Wij vinden het leuk om op de meest uiteenlopende locaties, en op een grote diversiteit aan feesten te draaien. U kunt ons vragen voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, themafeest, of iedere ander denkbare gelegenheid. Wij komen altijd om er een knalfeest van te maken en om de dansvloer vol te krijgen en te houden.

 

Radical Disco Soundsystem is ingeschreven bij de KvK onder nummer 58110739