logo

Radical Disco Soundsystem
Info


  Over Allround DJ Rene van Driel:

Voordat ik mijn geld verdiende als DJ was muziek al mijn passie. In 2008 besloot ik om, als DJ Rattekop, plaatjes te gaan draaien in het ACU (Utrecht). Ik was daar al jaren vrijwilliger achter de bar en in de keuken. Daarnaast programmeerde ik met enige regelmaat live muziek. Plaatjes draaien beviel gelijk goed en enige maanden later begon ik ook avonden te draaien in cafe Flitz. Dat laatste betekende ook al snel dat ik met enige regelmaat de DJ was op feestjes in de zaal die verhuurd werd en dat ik er aan gewend raakte de muziek te draaien, die de organisator van de avond wilde horen.  Over Radical Disco Soundsystem:

In 2013 werd ik ZZP-er en richte ik Radical Disco Soundsystem op. In dat jaar begon ik te draaien op feestjes van onder andere Balthazar Drive in Dixo en Bureau Feestbeest, maar ook in opdracht van particulieren en bedrijven. Vanaf 2016 kwam daar the DJ Company bij. In 2017 werd Radical Disco Soundsystem mijn levensonderhoud en besloot ik mijn volledige aandacht op het verzorgen van muziek, licht, geluid op feesten en evenementen te richten.Livestream en Corona:

2020 en 2021 bleken vanwege de Covid 19 pandemie een uitdaging. Om vooral niet bij de pakken neer te gaan zitten heb ik mij in deze periode uitgebreid bezig gehouden met het verzorgen van DJ-sets op livestream via Twitch en Zoom.Gegarandeerd:

Ik kom in principe altijd zelf draaien op de feesten waar ik voor ingehuurd ben, eventueel met een 2e DJ als dat nodig is. In geval van verhindering kan ik garanderen dat ik een vervangende DJ regel (Dat is geen probleem vanwege de nauwe samenwerking met andere Drive in Disco bedrijven en freelance DJs)Apparatuur:

Ik verzorg bij voorkeur zelf de apparatuur voor licht en geluid. Ik weet dan bij voorbaat dat de apparatuur degelijk is. In overleg is het ook mogelijk om mij in te huren zonder apparatuur. Ik draai met alle liefde met de in de feestgelegenheid aanwezige apparatuur of met de apparatuur die door de feestgever ter beschikking word gesteld, mits ik mij er van tevoren van kan overtuigen dat deze geschikt is.


homepage